Social Icons

Friday, 7 February 2014

Mahalnya daftar ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt

Beberapa minggu lepas hani, kawan tempat kerja ummi bertanya pasal nak jadi ahli sebab sepupunya berminat nak jadi ahli.Apa yang diberitahu oleh Hani,sepupunya baru tamat belajar dan berminat nak jadi ahli Shaklee.Tapi masalahnya dia tak ada duit sebab nak daftar ahli Shaklee ni perlu modal banyak. Katanya dalam RMxxxx juga la.. Terkejut Ummi dengar. Pertama kali dengar nak jadi ahli Shaklee RMxxxx.Giler punya mahal. Seram sejuk je dengar. Haha..Lepas tu Ummi terangkan semula pada Hani pasal yuran keahlian nak jadi ahli ni. Hani pula terkejut dengar nak jadi ahli shaklee hanya RM65 je untuk seumur hidup.

Rupanya ramai lagi diluar sana yang tidak tahu yuran keahlian untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.Jadi,di sini ummi terangkan serba sedikit pasal mudahnya menjadi ahli shaklee.


~yuran keahlian hanya RM65 + RM10 (postage).. yuran ni sekali sahaja seumur hidup.. 

~bonus setiap bulan even kalau hanya beli vitamin untuk makan sendiri berdasarkan UV(point) yang dikumpul setiap bulan.. bonus dari 2 angka sehingga 6 angka! kalau rajin buat, banyaklah dapat..  

~ tak memerlukan maksimum order.. kalau nak beli sebotol vitamin jer pun boleh.. yang penting dapat beli guna harga ahli yg jauh lebih murah! 

~tak perlu nak simpan stok banyak2.. customer order baru kita order.. jadi x ada masalah modal untuk menyimpan stok.. 

~order vitamin dengan Shaklee boleh dibuat melalui online.. online bermakna 24 jam dan 7 hari seminggu.. memang terbaik sangat2.. kalau ada masa lebih, boleh la beli direct dekat Shaklee..

~kalau nak gie kelas, depan komputer pun boleh, waktu malam2 pun boleh.. maklumlah, kelas untuk business ni 90% melalui online! 10% tu kalau ada gathering yang dikendalikan oleh team Shaklee.. gathering ni pulak x de paksaan untuk datang.. kalau ada kelapangan masa memang dialu-alukan..

~kalau nak virtual class pun, boleh angkut suami & anak2 sekali.. santai jer kelasnya.. santai2 tapi ilmu tetap dapat.. 

~kalau agak2 tak ada masa nak ke pejabat pos, Shaklee sendiri yang tolong poskan vitamin dekat pelanggan.. 

Jadi, kalau ada yang pernah amalkan Vitamin Shaklee ni, apa kata korang join jadi ahli.. banyak kebaikannya.. badan sihat plus poket pun sihat.. hehehe.. dapat jugaklah tolong cover perbelanjaan seharian kan.. sambil makan vitamin untuk diri sendiri pun dah boleh jana pendapatan!

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team "Unique" Shaklee Ummi? boleh hubungi Ummi untuk maklumat lanjut.. Ummi akan guide korang dari segi marketing, sharing info, consult customer & macam2 lagi yang hanya boleh dapat bila kita dah jadi ahli Shaklee..

"unique thing in your dream comes true"

Wakil Pengedar Shaklee Anda:
Ummi (ID Shaklee: 910290)
SihatSempurna@gmail.com
SMS/Whatsupp :019-4640449
FB Page : Sihat Sempurna

0 comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates