Social Icons

Monday, 20 January 2014

Status Shaklee : Halal atau Haram??


Kecoh pasal halal haram setiap tahun.. tapi tak apa kali ni JAKIM dah menjawab persoalan anda semua.



pasal isu lecithin tak halal boleh baca kat sini



Info untuk perkongsian bersama


INFO

“GELATIN SOURCE IS BOVINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin lembu
“GELATIN SOURCE IS PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin babi
“GELATIN SOURCE IS BOVINE ANDA PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah campuran gelatin lembu dan babi
“VEGICAPS” – maksudnya kapsul yang digunakan adalah kapsul dari sumber sayuran.



semoga perkongsian ini dapat menjelaskan segalanya..



Wakil Pengedar Shaklee Anda
Ummi (ID Shaklee: 910290)
SihatSempurna@gmail.com
SMS/Whatsupp :019-4640449
FB Page : Sihat Sempurna

0 comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates