Social Icons

Wednesday, 1 January 2014

Kisah Dua Dunia

Assalamualaikum wbt

Dua Dunia...Ape tu??Dunia ni ada dua ka?? Aih...Apa dok merapu ni..Mana ada dunia sampai dua..Satu je la..Ha..Ni ceq nk cerita..Tengah hari tadi..Tengok Astro Ria,dokumentari bertajuk Dua Dunia..Kisah nya berlaku di Penang... Tempat Ceq la tuuu...Perasannya ...Haha..Tengok pun secara tak sengaja pun..Rasanya ulangan je ni..mungkin ada yang dah tengok kut..  Tapi ceq nk cerita jugak..

Zed zaidi mai Penang n nk cuba sebagai pengayuh beca..Jumpa la sorg pak cik yg memang bekerja sebagai pengayuh beca..Zed ni nak belajar jd pengayuh beca...Apa yg menarik minat ceq adalah apa yg tertulis kat baju yg pak cik tu pakai..Nak tau dak??? nak ea... Shaklee.. Ni la yg tertulis kt baju pak cik tu..Sempat la snap 2,3 keping gambar...Ni ha gambarnya..



Haha..Pak cik  bawa beca pun tlg prome Shaklee..Anda pula bagai mana..Takkan la nk tengok sj...Jom la sertai Shaklee...Jika anda seorg yg mementingkn kesihatan & kecantikan semulajadi pastinya anda memilih jenama Shaklee..Hubungi saya di 019-4640449 jika anda perlukan vitamin utk kesihatan anda.

Jemput singgah dan like Page Sihat Sempurna untuk mengetahui info kesihatan dan khasiat Vitamin Shaklee..
 

Kepada anda di luar yang mempunyai sebarang pertanyaan dan nasihat untuk masalah kesihatan, tip sihat dan rundingan percuma dan eksklusif jangan malu dan segan ye untuk hubungi ummi =).  Kedai online sy 24 jam.. 
Ummi (ID Shaklee: 910290)

SihatSempurna@gmail.com
SMS/Whatsupp :019-4640449

FB Page : Sihat Sempurna


2 comments:

  1. hooo memang best btul pakcik tuh, tapi tule, memang sempoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpa..Bawa beca pun promote shaklee..hehe..

      Delete

 
 
Blogger Templates