Social Icons

Thursday, 26 December 2013

Aku yang dulu bukanlah yang Sekarang




Aku yang dulu bukanlah yang Sekarang..Kenapa??Sebab dulu ummi tak tahu pasal Shaklee.Rugi sebab baru tahu pasal Shaklee.Kalau dari dulu lagi dah tau mesti dah lama jadi macam sekarang..Dulu cuma hujung bulan je dapat gaji.Gaji naik pun setahun sekali.Tak sampai rm100 pun kalau naik..Bonus pun setahun sekali..Tu pun kalau dapat.Kalau tak dapat..Faham-faham je lah..Sekarang ni lain sangat..Hujung bulan dapat gaji,Tengah bulan dapat bonus shaklee..Tiap-tiap bulan pula tu.Kalau gaji naik setahun sekali je.Bonus Shaklee naik tiap-tiap bulan mesti RMxxx,dah lebih dari kenaikan gaji tahunan..Bestnya..Jadi,Lu pikir la sendiri..Kalau saya mmg tak pikir dah..Sapa nak bagi mcm tu tiap2 bulan..Hanya shaklee je...Nak tahu btul ke tak meh join.Pasti anda pun terpikat..Tak nak cari yang lain dah...

Kenapa saya jadi ahli Shaklee? Ramai dok tanya Ummi soalan ni..ummi senyum je..Ramai juga yang cakap wat apa jadi, kat luar dah berlambak yang jadi ahli..Payah nk jual la..& macam-macam lagi la..Tapi ummi dengar je..umi tak kisah pun apa org nak cakap.Swbab rezeki di tangan ALLAH..Allah yang tentukan rezeki masing-masing..

Lagipun ummi masuk jadi ahli pun sebab ummi mmg dah mengamalkan suplemen Shaklee ni. Bila jadi ahli dapat beli untuk diri sendiri dengan harga ahli.Memang menjimatkan..Masa mula2 jadi ahli tak pernah terfikir nak jual pun.Cuma untuk diri sendiri je..Tapi, siapa duga apa akan terjadi kemudian hari..Mula daftar modal cuma RM75 sbb termasuk pos..Dah jadi ahli ,tapi tak membeli n tak menjual..Tak pernak study pasal produk n pasal penyakit, tak pernah share..Sampai la suatu ketika apabila ada sahabat bertanya.Ummi katakan ummi adalah ahli..Jadi terus sahabat ni beli set kurus..2 set pula tu..

Salah seorang yang beli set ni dah 3 tahun kawen,tapi belum dikurniakan cahaya mata lagi..Dengan izin ALLAH ,sahabat ni berjaya mengandung selepas 2 bulan mencuba set kurus..Dngan niat hanya untuk kurus tetapi alfafla berjaya menyuburkan sahabat ummi dengan izin ALLAH...Betapa besarnya kuasa ALLAH..

Kemudiannya rezeki bertambah..Dapat lebih ramai pelanggan yang membeli suplemen shaklee dengan ummi.. Alhamdulillah ..dapat untung runcit.Bonus belum dapat lagi..Bila selalu share kt fb..Berkongsi kebaikan dengan niat nak bantu orang lain,Allah tingkatkan lagi rezeki..Dapat bonus 2 angka..Siapa duga semua ni..Bulan seterusnya rezeki semakin bertambah..Dapat bonus 3 angka.Terkejut tengok..Biar betol...Tapi,itulah kenyataannya..Bonus semakin bertambah..

Sekadar berniat yang baik dan ingin membantu orang lain,sekarang ni ummi ingin membantu sesiapa sahaja yang ingin menambah pendapatan dengan shaklee.Sama ada yang telah bekerja,yang ingin mencari kerja,suri rumah,yang ingin menambah pendapatan.Semua boleh sertai..Segalanya akan diajar kepada anda..Coaching online,beli online.Tak perlu pergi HQ @ Branch Shaklee,tak perlu pergi pejabat pos..Boleh dapat bonus bulanan..

Nak tahu bagaimana,jom sertai kami dalam team Shaklee di bawah master2 shaklee yang telah berjaya.Anda akan diajar segalanya..Untuk info lanjut boleh hubungi ummi ditalian 019-4640449
Saya hanya membantu anda.Rezeki allah yang tentukan.Asalkan kita berusaha ,pasti ada hasilnya..

Hubungi saya,
Ummi (ID Shaklee: 910290)

SihatSempurna@gmail.com
SMS/Whatsupp :019-4640449
FB Page : Sihat Sempurna

Dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari saya pada bila-bila masa anda perlukannya!!.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

2 comments:

  1. tahu x pe..Mmg best & mudah sangat..Semuanya dihujung jari..

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates