Social Icons

Thursday, 26 December 2013

Sungguh Ku Tak Sangka

Assalamualaikum wbt

Macam gempak je tajuk tu..Haha.. Dah banyak hari dok saja je..Eh..Ada ke ummi dok saja je..Ye la blog tak update,Fb pun tak update.Pemalas betol..Bukan la..Bukan malas tapi sibuk..Sibuk dengan hal dunia..Uhuk...Korg nak tahu tak???? Nak ke tak??Cepat la jawab..Nk ye..Meh sini nak citer..

Hujung minggu lepas ummi g umah abang kat Sungai Buluh..G sana pun sebab ada hal,kalau tak,tak tahu bila leh g sana..Plan pun dah lama..Sampai sana ,relax2 ja..Sampai lah malam..Dalam pukul 8.30 abg n kakak ipar dari Ampang datang... Abang ummi baru daftar ahli..So,ummi bg memberkit kat abg...Lepas tu mak mertua abg nampak n tanya.. Ummi pun bgtau la pasal ummi ni agen Shaklee n abg ummi ni baru daftar je..
Dengan selambernya mak cik jawab..Makcik mmg dah makan shaklee ni.Dari muda-muda dulu lagi.Mak cik makan alfalfa dengan B complex.Dah lama dah makcik makan..

Terkejut jugak dengar..Tak sangka mak mertua abang pun makan shaklee ni..umur makcik tu pun dah 60 series..Tapi makcik maintain je.Sihat je.Nampak muda plak tu..Tak sangka umurr dah 60 tahun lebih..Bukan makcik tu je yg makan,anaknya juga mkn B complex n Vitalea..Suami dengar pun mcm terkejut je..Hehehe..Lepas tu terus cakap kt suami,lepas ni nk makan b complex pula lah..Alfalfa,GLA ,Lecithin dah..Lepas ni tpup b complex pula...hehe..

0 comments:

Post a Comment

 
 
Blogger Templates